jueves, 5 de septiembre de 2013

Viatge d'estudis a València

 Benvolguts pares, mares, famílies i alumnes:

En aquest vídeo podeu gaudir de les diferents fotografíes corresponents al viatge d’estudis dels grups de 6ès, que va tenir lloc els díes 25, 26 i 27 del passat Juny.

En primer lloc, vàrem visitar L’OCEANOGRÀFIC on poguèrem veure les diferents espècies marines. El mateix dia 25 de Juny vàrem veure una pel·lícula a L’HEMISFÈRIC, en la qual vàrem veure dues pel·lícules, les quals foren molt interessants. Encara així es notava el cansanci del fet de viatjar.

El dia 26 de Juny ens vàrem dedicar a visitar EL MUSEU de les Ciències, on vàrem gaudir molt ja que vàrem visitar cadascuna de les plantes que el conformen (un total de tres plantes) en les quals vàrem montar-nos a atraccions, visitarem el nostre cos per dins i fora (com l' ADN, proves físiques, documents). Una aturada dins el museu que ens va encantar fou veure el naixement de pollets . Finalment vàrem veure també el taller de l'electricitat, la qual fou molt sorprenent i impactant.


Després arribarem al parc “GULLIVER” on vàrem jugar i gaudir molt, ja que vàrem berenar i jugar una bona estona al voltant de l'estatua del gegant Gulliver ( que estaba tombat i a de dins estaven les atraccions i parc).



Al dia següent ( el 27 de Juny), vàrem anar al BIOPARC on vàrem estar la major part del dia, fins i tot vàrem menjar amb vistes africanes. Al llarg del dematí, vàrem veure les diferents espècies africanes i d'altres continents com jirafes, lleons, elefants...

A l'horabaixa, vàrem fer un recorregut pel centre de la ciutat de València, en la qual, visitarem el casc antic mirant monuments, arquitectura i les diferents places. També vàrem fer una aturada a l'orxateria de Santa Catalina on provàrem els fartons i l'orxata típica de València. Tot seguit, vàrem anar a l’aeroport per finalitzar aquest viatge tan intens.

Sé que es molta informació i molt resumida, no obstant això, aprofitaré la dita “ una imatge val més que mil paraules” i com diu aquest refrany, aquí us deixo el vídeo ple de totes aquestes vivències.
 
Finalment, aprofito per agrair la col·laboració especial de na Marisa i Susana, per la gran ajuda al llarg del viatge i per compartir amb els tutors la mateixa il·lusió sobre aquest viatge, gràcies.

Esper que us agradi.

Cordialment

La Tutora

No hay comentarios:

Publicar un comentario