lunes, 2 de septiembre de 2013

Graduació promoció 2013

Benvolguts pares, mares, famílies i alumnat

Aquest vídeo és la continuació de l’anterior, en aquest he inclòs la graduació de la nostra classe, els balls que varen realitzar, el berenar i festa de graduació de la promoció 2013. A més, de la festa de l’ APIMA celebrada a final de curs.

Com ja sabeu, el dia després de l’obra de teatre destinat als pares, fou el darrer dia de la setmana cultural.  Una vegada acabada la setmana cultural que com sabeu tractava d’arts i espectacles, tocava donar pas a la cerimònia de graduació de la promoció de 2013, és a dir, el nostre grup. En aquesta cerimònia varen assistir tots els grups –classe del centre i els mestres. A la entrega dels diplomes i orles de grup, varen participar la majoria de mestres que han contribuit en l’educació d’aquesta promoció, mestres, tutors, especialistes, equip directiu. Abans de fer l’entrega els tutors varen fer un discurs de suport, ànim i bons desitjos per afrontar la nova etapa. Naturalment, aquesta nova etapa suposa un escaló més cap al seu futur, no obstant aquest canvi, aquest centre tindrà les portes obertes a antics alumnes sempre.

A continuació vàrem fer  els balls de cada grup, que com sempre ho varen fer genial. Després un berenar i festa a classe, a més de l’entrega de notes  i comiat.  Tot seguit, a l’horabaixa,  es va celebrar la  festa de l’APIMA amb tots els pares.

No vull anticipar molts detalls ja que el mateix vídeo expressa perfectament l’emotivitat dels diversos moments.  Aprofito per convidar-vos a veure’ls i  transportar-nos a través d’aquestes petites finestres que són les noves tecnologies ens permet tornar als moments importants i compartir-los amb vosaltres.

Esper que us agradi, ja que esta fet amb molta estima i alegria.

Abans d’acabar aquesta actualització, us anticipo que l’únic vídeo pendent que queda és el del viatge d’estudis que penjaré pròximament.


La Tutora



No hay comentarios:

Publicar un comentario