martes, 24 de septiembre de 2013

Benvinguda al curs 2013-2014


Faig aquesta actualització per donar-vos la benvinguda a aquest nou curs escolar 2013 -2014, que com ja sabeu, iniciam aquest curs escolar començant un nou cicle educatiu (el darrer de Primària), una etapa de preparació a la E.S.O.

Esper que aquest curs sigui del gust de tots i puguem gaudir d’experiències divertides i formatives. Esper la vostra col·laboració i participació per aconseguir complir els objectius establerts per aquest grup classe, que com sabeu, només s’aconsegueix amb la col·laboració de tota la comunitat educativa, tant de l’escola i mestres, com de famílies i alumnat.

Finalitzo , agraint la gran assistència de la passada reunió de principi de curs a totes les famílies que vàreu venir . No obstant això, vull recordar que  faré reunions periòdiques (entrevistes) amb TOTES les famílies que composen aquest grup, ja que crec que es fonamental fer seguiments de l’alumnat i establir un bon canal de comunicació amb totes les famílies al llarg del curs.

Cordialment,

La Tutora

1 comentario:

  1. Bon dia! Som la mare d'en Macià i només vull agraïr la Benvinguda que mos has donat a tots, Mª Carmen. Està molt bé disposar d'aquest bloc perquè així podem compartir algunes de les activitats que fan els nostres fills a la vostra escola. I, per si podem col·laborar en res, aquí estam!

    ResponderEliminar