lunes, 21 de enero de 2013

Festa de Sant Antoni


Benvolguts mares, pares i alumnes:

El passat divendres dia 18 de gener, vàrem celebrar la festa de Sant Antoni en la qual va participar tot el centre.

Prèviament vàrem fer un taller de màscares de dimonis per la festa, en la qual, cada alumne va mostrar la seva creativitat combinant i personalitzant les seves caretes. No obstant això, el grup de dimonis que acompanyaven a Sant Antoni , com ja sabeu , són alumnes de sisè curs, van crear les seves màscares a partir de cartró, paper pinotxo  i tires de colors taronja, vermell i negre. Per pintar-les vàrem utilitzar temperes i retoladors.

El nostre Sant Antoni enguany va ser n’Uriel i va pronunciar de manera excel·lent el seu discurs, ja que ho va exposar el seu discurs de manera molt clara i dinàmica. A continuació, tot el grup va cantar la glossa que prèviament havien fet a classe  i va ser  seleccionada entre totes les que havien fet per parelles dins la classe de 6è A.

Tots els alumnes vàrem gaudir molt amb la festa de Sant Antoni ja que va haver un moment de concentració amb l’exposició de Sant Antoni, altres moments més artístics com els cants de les glosses i balls dels dimonis o moments divertits de jocs i festa.

Per a que us  pugueu fer una idea més aproximada de la gran festa vívida, us deixo aquest vídeo amb fotografies de tot el que us he exposat aquí. Esper que us agradi.

Cordialment

La Tutora

No hay comentarios:

Publicar un comentario